De werking van chlorella

De werking van chlorella is eigenlijk heel eenvoudig; het hoge percentage eiwitten die het bevat in combinatie met het hoge gehalte aan ijzer, vitaminen, mineralen, spoorelementen en aminozuren maken deze alg tot de meest complete voeding die in onze natuur te vinden is. Daar kan geen (chemisch samengestelde) multivitamine tegenop!

Om je lichaam optimaal te laten functioneren dien je goede voeding tot je te nemen; dat weet iedereen. Je kunt je lichaam ook een goede ontslakkingskuur geven.

De Vitalgae ontslakkingskuur is gebaseerd op de chlorella-alg. En het is niet zomaar een alg…

Als eencellige zoetwateralg is dit zowat het oudste plantje op aarde:

100% groene energie, duurzaam en puur natuur! 

Gezonde darmen, gezond afvallen!

Gezonde darmen, goede gezondheid

Wat is de werking van chlorella in je lichaam?

  • Het schoont je lichaam van binnenuit op
  • Versoepelt & optimaliseert je lichaamsprocessen
  • Het ondersteunt makkelijker en snel afvallen en dat op een gezonde manier.

Probeer chlorella van Vitalgae en geef dít geweldige gevoel een kans:
Je lichaam als een licht lopende fiets of naaimachinemotor
Je functioneert licht, makkelijk en soepel
Na heftige inspanning (bv. sport) herstel je veel sneller

Een goede gezondheid begint dus met goede voeding, ondersteund met chlorella van Vitalgae!

Bestel chlorella, ontslak je lichaam en het afvallen zal je makkelijker afgaan. Je zult ervaren dat ook afvallen sneller gaat omdat je lichaam beter ondersteund wordt tijdens maar ook ná het afvallen.

Is chlorella geschikt voor kinderen?
Ja. Chlorella is in principe geschikt voor kinderen. Het is echter wel raadzaam om de hoeveelheid aan te passen aan het lichaamsgewicht van het kind. 
Is chlorella geschikt voor vegetarisch / veganistisch dieet?
Ja! Chlorella is een 100% natuurlijk product in tabletvorm of poedervorm. Het bevat geen toevoegingen, bindmiddelen etc. dus ook geschikt als ondersteuning bij diverse allergieën. Bedenk altijd of u allergisch bent voor een bepaald bestanddeel van chlorella. De bestanddelen vindt u hier.
De dagelijks aangegeven hoeveelheid niet overschrijden. Vitalgae Chlorella kan de korte termijn gevolgen van ondervoeding of verkeerde voeding, bijvoorbeeld door het volgen van een dieet, opheffen. Maar Vitalgae chlorella is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Heeft u vragen of twijfelt u, raadpleeg dan altijd eerst een arts of diëtist. Buiten het bereik van kinderen bewaren.