Effect op seksuele prestaties

Effect op seksuele prestaties

Effect op seksuele prestaties is één van de prettige verschijnselen die chlorella kan hebben op hetSeksuele activiteit, seksuele prestaties menselijk lichaam.

Chlorella is een zeer complete en 100% natuurlijke voeding. De voedingsstoffen in chlorella ondersteunen erg veel belangrijke lichaamsprocessen, zoals verbranding, het geheugen, energieopname, zuurstofopname in het bloed en het bloedtransport. Met name de ondersteuning van het bloedtransport kan een effect hebben  op de seksuele prestaties, zowel bij mannen als vrouwen.

Chlorella bevat:

  • Veel vitamine E (een vitamine die o.a. goed is voor de huid)
  • Veel aminozuren, zoals L-tryptofaan, die het humeur positief ondersteunt.
  • Veel bladgroen en ijzer (voor veel energie)
  • IJzer bevordert de zuurstofopname in het bloed en ondersteunt het bloedtransport naar de diverse organen, waaronder de geslachtsorganen (zowel bij mannen als vrouwen).
  • De huid wordt ook gevoeliger door vitamine E waardoor seks intenser beleefd kan worden.

Het effect op seksuele prestaties is als een soort optelsom:

L-tryptofaan en vitamine E => seksuele krachtHappy in bed

Het aminozuur L-tryptofaan werd in het verleden in de medische wereld vaak gebruikt om neerslachtigheid of depressie te verminderen. Vitamine E is in niet alle voedingsmiddelen aanwezig of in slechts zeer geringe mate. In de chlorella alg zit L-tryptofaan (ook wel tryptofaan genoemd) en vitamine E van nature! In vrijwel geen enkel voedingsproduct wordt dit aminozuur L-tryptofaan en in mindere mate de vitamine E (nog) aangetroffen. Dit komt o.a. door verschraling van onze bodem door o.a. chemische bemesting.

DUS:

O.a. L-tryptofaan en vitamine E ondersteunt de seksuele kracht en het goede humeur, zowel bij mannen als vrouwen.

Wat zit er nog meer in chlorella?

Wat is de werking van chlorella in het lichaam?

Er zijn chlorella tabletten verkrijgbaar, maar ook is chlorella in poedervorm te koop.

chlorella kopen