Onze service

Onze service gaat over snelle levering, veiligheid van betalen en een goede prijs. Hieronder leest u, naast een gewoon prima product ook wat er verder hoort bij goede service.

Gratis verzending

Nu is de verzending toch al niet heel duur bij Vitalgae, maar als u voor €30 euro of meer koopt, dan verzenden wij uw producten ook nog eens geheel GRATIS! Ook dat is de service van Vitalgae Holland.

Betaling online

U kunt online betalen middels I-deal of Paypal. Ook creditcard-betalingen kunt u doen; dit verloopt via Paypal. Nog geen Paypal-account? Ga dan naar www.paypal.nl

Veiligheid

Betaling op de website van Vitalgae Holland is geheel veilig. Houd altijd in de gaten dat er https:// voor het webadres staat, zodra u een betaling doet. De ‘s’ staat voor Secure ofwel veilig internetbankieren. Als standaard onderdeel van onze service.

Gegevens die u via onze website verstuurd, zoals adresgegevens en betaalgegevens worden veilig verwerkt en nooit aan derden beschikbaar gesteld.

chlorella kopen

Verzending

Verzenden met PostNL

Vanaf €30 gratis verzending!

Uw bestellingen worden meestal dagelijks verzonden. Uw bestelling wordt middels een platte envelop bij u thuis afgeleverd. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven! Het pakketje is een witte envelop zonder logo, dit om discretie te bewaren. De meeste mensen vinden dit een prettig onderdeel van onze service…

Privacy

Uw privacy wordt met uiterste zorg behandeld. Zo zijn uw directe betaalgegevens nooit door Vitalgae Holland te herleiden. Adresgegevens en/of internetgegevens zullen nooit zonder uw toestemming aan derden worden doorgespeeld. Het gebruik van uw internetgegevens zoals uw e-mailadres kan voor nieuwsbrieven of andere commerciële doeleinden van Vitalgae worden gebruikt, echter u dient dit, volgens de spamwetgeving, zelf toe te staan. U krijgt er dan eerst een mail over waar u ‘ja’ tegen dient te zeggen. Doet u dit niet, dan gebeurt er met uw gegevens ook niets.

chlorella kopen