Veel gestelde vragen…

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u vragen welke door onze klanten gesteld worden. Hopelijk zit uw antwoord erbij.

Zo niet, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Hoe kan ik betalen vanuit het buitenland?
Uw bestelling wordt natuurlijk ook naar het buitenland verzonden. Daarvoor betaalt u bijvoorbeeld via Paypal. U kunt het bedrag ook handmatig overmaken met IBAN en BIC. Deze vindt u onder contact.

Is Vitalgae ook te koop in winkels? Bestel direct!
Vitalgae Chlorella is niet te koop in winkelketens, zoals een Kruidvat of Etos. Merendeels wordt Vitalgae via internet verkocht bij partners, zoals www.eiwitshakestore.nl  Verder werkt Vitalgae Holland samen met resellers die het product fysiek verkopen. Bijvoorbeeld schoonheidssalons, sportscholen of gewichtscoaches, zoals www.jptraining.nl.

Is Vitalgae Chlorella ook geschikt voor kinderen?
Ja, Vitalgae Chlorella is ook geschikt voor kinderen. Tabletten zijn 250 milligram dus makkelijk door te slikken, echter raden wij tabletten bij kinderen onder de 3 jaar af. Best gebruikt u dan Vitalgae poeder, gemengd door de dagelijkse voeding. Pas de hoeveelheid aan aan het lichaamsgewicht en ga nooit over de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid heen in verhouding tot het lichaamsgewicht van uw kind(eren).

Is Vitalgae Chlorella te gebruiken bij een vegetarisch of veganistisch dieet?
Ja, het is een goede aanvulling op deze diëten, echter nooit een vervanging voor gezonde, gevarieerde voeding. Vitalgae bevat hoogwaardige eiwitten, welke vaak in wat mindere mate aanwezig zijn in een vegetarisch dieet. Bij twijfels over het gebruik van Vitalgae Chlorella is het altijd aan te bevelen een medisch specialist te raadplegen.

Is Vitalgae Chlorella lactose- en glutenvrij?
Ja, Vitalgae is geschikt voor mensen met allergieën en intoleranties, zoals lactose-intolerantie of een glutenvrij dieet. Het biedt een goede ondersteuning aan hun dagelijkse voeding.

Kan ik Vitalgae de hele dag door gebruiken?
U gebruikt Vitalgae best ’s morgens vlak voor het ontbijt en eventueel ’s middags met een flink glas water en ’s avonds. Uit ervaring van gebruikers is gebleken dat later op de dag soms beter geen Vitalgae gebruikt kan worden, omdat het lichaam ’s avonds tot rust moet kunnen komen. Houd u aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Deze hoeveelheid vindt u op de verpakking. 12-15 tabletjes als start van de ontslakkingskuur gedurende 10-12 dagen. Daarna onderhoudt u de kuur door zo’n 8-10 tabletjes per dag te nemen. Drink altijd voldoende water om het ontslakkingsproces goed zijn werk te laten doen. Direct bestellen.

Ik ervaar lichte hoofdpijn en soms wat ‘gerommel’ in mijn darmen. Is dit normaal?
Ja, dit is heel normaal en wordt door sommige gebruikers gemeld. Het hoort bij de werking van Chlorella. Het ontslakkings- / ontgiftingsproces gaat vaker gepaard met lichte hoofdpijn en zogenaamde darmperistaltiek. Dit is een teken dat het lichaam aan het ontslakken is. Oude afvalstoffen worden het lichaam uitgewerkt en ontwenningsverschijnselen, welke deze afvalstoffen met zich meebrengen, kunnen optreden. Blijf gedurende dag voldoende water drinken. Bedenk dat koffie of alcohol vocht onttrekt aan het lichaam; het is dan ook af te raden veel koffie te drinken. Alcohol is sowieso niet bevorderlijk voor een goede gezondheid. Drinkt u dan toch een kop koffie of een glaasje alcohol, compenseer dan elke consumptie met een glas water.

Mijn ontlasting is veranderd. Is dit normaal?
Veel gebruikers geven aan dat hun ontlasting een andere kleur, geur en/of vorm heeft gekregen, nadat ze met Vitalgae zijn gestart. Dit lijkt geheel normaal te zijn, aangezien, zoals eerder gesteld, het lichaam zich aan het ontdoen is van vaak oude afvalstoffen. Dit gaat blijkbaar gepaard met een heftigere geur. Vitalgae ondersteunt ook de darmflora en bevat de nodige vezels, dat zorgt voor een verbeterde vorm. De veranderde kleur kan door het vele bladgroen ontstaan wat zich in Vitalgae bevindt. Ook dit is dus heel normaal en toont de opname van Vitalgae in het lichaam aan. Blijft u wel altijd voldoende water drinken gedurende de dag. Bestel direct.

Ik heb een tijdje last gehad van winderigheid. Is dit normaal?
Ja, dit is, zeker de eerste paar dagen, heel normaal. Uw lichaam moet vaak even wennen aan de nieuwe soort voeding die het binnen krijgt. Dit kunt u zien als een bij-effect van het ontslakken. Over het algemeen gaat dit na enkele dagen weer vanzelf over. Wilt u dit voorkomen, start of vervolgt u dan met een kleinere hoeveelheid tabletten of poeder; uw lichaam kan er dan langzaam aan wennen.

Kan ik zomaar stoppen met Vitalgae en na een tijdje er weer zomaar mee beginnen?
Ja, Vitalgae is een 100% natuurlijk product, zonder bindmiddel of andere toevoegingen. Het beste gebruikt u Vitalgae ook als onderhoud voor een fit en energiek lichaam, maar als u bijvoorbeeld hinder of ongemak ondervindt van de ontslakkingskuur, dan kunt u gerust even stoppen of afbouwen. Luistert u goed naar uw lichaam; het zal u vertellen of u het gewenste effect bereikt.

Kan ik Vitalgae ook voor mijn huisdier gebruiken? Bestel direct.
Ja, Vitalgae is 100% natuurlijk en kan gebruikt worden voor uw huisdier. Het schijnt gunstige effecten te hebben op de vacht, het uithoudingsvermogen, de spieropbouw, maar ook bijvoorbeeld de kleur van Koi-karpers schijnt intenser te worden door Chlorella algen. Van zangvogels is bekend, door ervaring van een Vitalgae-gebruikster, dat zij feller gaan fluiten en hun verendek intenser van kleur is geworden. Poeder is voor huisdieren de handigste vorm; het is eenvoudig door het voer te mengen. Houd altijd rekening met het lichaamsgewicht van uw huisdier als u de hoeveelheid Vitalgae Chlorella bepaalt. Ga nooit over de dagelijkse hoeveelheid heen in verhouding tot die van het menselijk gebruik.

Kan ik Vitalgae gebruiken in combinatie met mijn medicijnen?
Raadpleegt u, bij twijfel, altijd voor gebruik uw (huis)arts of specialist. Hoewel Vitalgae Chlorella geen medicijn is en het 100% natuurlijk is, is het effect in combinatie met medicijnen niet voldoende bekend om hier een sluitend antwoord op te geven. Zo gezegd is Vitalgae Chlorella ook nooit een vervanging voor een medicijn of door een specialist voorgeschreven (geneesmiddelen)recept of dieet. Vitalgae is een goede ondersteuning voor vele processen in het lichaam, maar zal een medische kwaal nooit kunnen oplossen.

Kan ik Vitalgae gebruiken tijdens mijn zwangerschap of bij het geven van borstvoeding?

Vitalgae Holland raadt aan hiervoor altijd uw specialist te raadplegen. Het is onmogelijk om uw fysieke conditie en gesteldheid ‘op afstand’ te beoordelen. Daarnaast zijn er allerlei processen in uw lichaam gaande, welke door chlorella beïnvloed kunnen worden, waarvan niet is aangetoond dat deze geen bijwerkingen kunnen hebben tijdens of direct na uw zwangerschap of bij het geven van borstvoeding.

Is Vitalgae een anti-kater-middel?
Nee. Van Vitalgae Chlorella is bekend dat het ontgiftend werkt en sommige mensen beweren dat zij meer alcohol kunnen consumeren zonder de schadelijke (hoofdpijn)effecten ervan te ondervinden bij gebruik van Chlorella. Ook het reactievermogen zou, na alcoholgebruik, door Chlorella-gebruik verbeteren. Vitalgae Holland ondersteunt deze anti-kater-theorie niet. Alcohol is zonder meer schadelijk voor het lichaam en beïnvloedt het reactievermogen al na één consumptie. Vitalgae Chlorella zal dit effect niet tegengaan. Vitalgae Holland promoot Vitalgae Chlorella dan ook niet als anti-kater-middel.

Tot slot:
Indien u vragen heeft waarvan het antwoord hierboven niet gevonden is, gebruikt u dan ons contactformulier. Wij proberen dan uw vraag zo goed en naar besten weten te beantwoorden. Komt u er dan nog niet uit, raadpleeg dan een expert.